Isabion en Actibosca; bewezen betrouwbare biostimulanten voor de fruitteelt

Sommige biostimulanten en plantversterkers zijn zeker effectief. Maar met zoveel producten op de markt, is het soms lastig om de beste keuze te maken.

Bij Alliance, in het fruit, geven we de voorkeur aan gerenommeerde merken waarvan de effectiviteit is bewezen door talrijke proeven op diverse locaties en in verschillende landen.

Onze inspanningen van de afgelopen jaren hebben zich gericht op het selecteren van de beste biostimulanten. Hierbij hebben we gemerkt dat grote bedrijven met A-merken zich onderscheiden op het gebied van effectiviteit. En dat is waar het om draait: het moet goed zijn! We positioneren bijvoorbeeld het product Isabion van Syngenta op een plek waar dit het meest effectief is, namelijk kort voor en tijdens de bloei. Actibosca daarentegen toont zijn maximale rendement kort na de bloei, wanneer de jonge vruchten extra zorg nodig hebben.

Door te kiezen voor 2 goed geteste producten is het voor de teler ook eenvoudig in te plannen. Zowel Isabion als Actibosca zijn goed te combineren met andere middelen, wat een groot voordeel is.

Waarom Isabion en Actibosca:

  • Bewezen Effectiviteit: Isabion en Actibosca hebben zich bewezen als betrouwbare biostimulanten voor de fruitteelt, dankzij talrijke proeven op diverse locaties en in verschillende landen.

  • Optimale Toepassing: Isabion is ideaal voor gebruik kort voor én tijdens de bloei, terwijl Actibosca zijn maximale rendement toont kort na de bloei.

  • Eenvoudig in Gebruik: Door te kiezen voor deze twee goed geteste producten, kunt u uw planning eenvoudig inrichten. Bovendien zijn Isabion en Actibosca goed te combineren met andere middelen.

Voordelen van Isabion en Actibosca:

  • Verhoogde opbrengsten en verbeterde kwaliteit van de oogst.

  • Verbeterde groei en vitaliteit van uw aanplant.

  • Verhoogde weerbaarheid van het gewas.

Neem Contact Met Ons Op:
Wilt u meer weten over Isabion of Actibosca of heeft u andere vragen over fruitteelt? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Peren

Onze adviseurs in de fruitteelt

Met een praktische kijk volgen onze adviseurs de ontwikkelingen in de fruitteeltsector