Hagelnet- en overkappingssystemen BayWa

Optimale bescherming van uw fruitteelt

Wij zien de belangstelling voor hagelnetten bij appel en peer in Nederland toenemen. Daarnaast is er ook een toenemende vraag naar overkappingssystemen in de kersenteelt en netten ter bescherming van uw teelt tegen de suzukii fruitvlieg (Drosophila suzukii).

Door middel van de samenwerking tussen Alliance en BayWa voldoen wij aan de vraag en interesse naar betrouwbare hagelnet- en overkappingssystemen. De systemen zijn leverbaar voor zowel enkele rij- als ook voor meerrijensystemen.

Samenwerking Alliance en BayWa

BayWa AG, Europa's grootste agrarische toeleverancier, is een gerenommeerd bedrijf uit Duitsland. De hagelnet- en overkappingssystemen voldoen aan de hoge Duitse kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheidsnormen.

BayWa heeft eigen paalkapconstructies, waarbij de draden niet in aanraking komen met de betonpalen. Een sterk punt is dat bouw en volledige montage mogelijk is door gespecialiseerde bouwploegen van BayWa; dit geldt ook voor de overkappingssystemen bij kersen.

Deskundige informatie en advies

Alliance verzorgt de complete projectbegeleiding. Wij informeren en adviseren u deskundig en begeleiden het project tot het moment van plaatsen. Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op.