Smartfogging

Smartfogging all-in-one service

Concept Smartfogging; maatwerk in de bewaring van aardappelen. Het bewaren van aardappelen en het beheersen van de kiemkracht is een cruciale stap in het telen van aardappelen. Met Smartfogging biedt Alliance een all-in fogservice aan voor een optimaal rendement tijdens de teelt en een goede bewaring van uw aardappelen.
Smartfogging

All-in-fogservice Smartfogging

Alliance biedt u totaalbegeleiding aan naar het nieuwe bewaren met het all-in-fogging concept Smartfogging

Smartfogging

Door het wegvallen van de toelating op Chloorprofam-bevattende middelen, slaan wij wat kiemremming betreft een geheel andere weg in. Er zijn mogelijkheden beschikbaar, maar het is belangrijk om aan het begin van een nieuw teeltseizoen de juiste keuze in teelt- en bewaarstrategie te maken.

Het bewaren van aardappelen en het beheersen van de kiemkracht is een cruciale stap in het telen van aardappelen. Met Smartfogging biedt Alliance een all-in fogservice aan voor een optimaal rendement tijdens de teelt en een goede bewaring van uw aardappelen.

Zo begeleiden wij u in het veld, voor de behandeling, tijdens de behandeling en na de behandeling.

All-in fog service; heetvernevelen van nieuwe kiemremmers

Vernevelen of vergassen via elektrisch heetvernevelen heeft een druppelspectrum dat tot wel 25 keer fijner is dan bij de huidige gebruikte foggers. Dit (elektrisch) heetvernevelen gebeurt met speciaal aangeschafte apparatuur waar we inmiddels zo'n 4 jaar ervaring mee hebben. Met deze apparatuur kunnen alle kiemremmers zeer efficiënt, maar ook veilig worden toegepast.

Eigen loonwerk

Alliance voert het vergassen van kiemremmers in loonwerk uit. We beschikken over meerdere apparaten om de beschikbare kiemremmers professioneel toe te passen.

Smartfogging

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen om van uw aardappelbewaring een succes te maken? Download onze folder of neem vrijblijvend contact met ons op!

Folder Smartfogging

Wilt u meer informatie over onze all-in-fogservice Smartfogging? Download dan hier onze folder!

Adviseurs Smartfogging

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs!
Smartfogging

Folder Smartfogging

Wilt u meer weten over onze all-in-one fogging service? Download hier onze folder!