Licentiebijeenkomsten
Licentiebijeenkomsten Akkerbouw & Veehouderij 2024

Licentiebijeenkomsten Akkerbouw & Veehouderij

Over enkele weken organiseren we diverse bijeenkomsten die u mee kunt laten tellen voor de verlenging van uw spuitlicentie. Wij vertrouwen erop u een interessant programma te bieden dat u handvatten biedt voor het nieuwe groeiseizoen van 2024. We zien u graag bij een van onze bijeenkomsten, ook als licentieverlenging voor u niet aan de orde is.

Alliance Kennismiddagen 2024 - Competentie Teelt
De bijeenkomsten tellen dit jaar mee voor de competentie ‘Teelt’ en vinden plaats bij ’T Uivernest in Hank en MFA Hapert.

Aanmelden verplicht
Aanmelden voor een bijeenkomst is verplicht, óók wanneer u niet voor licentieverlening komt. Zo bent u namelijk verzekerd van een plek, want vol = vol. Wilt u verlengen? Zorg dat u bij uw aanmelding uw juiste licentiepasje (“uitvoeren gewasbescherming” of “bedrijfsvoeren”) bij de hand hebt, zodat u alle gegevens correct kunt invullen.

Kosten
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Wilt u deze mee laten tellen voor de verlenging van uw spuitlicentie? Dan bedragen de kosten hiervoor € 30,-. De wens tot licentieverlenging kunt u aangeven op het aanmeldformulier.

Betaling bij aanmelding
In het geval dat u uw licentie wilt verlengen, komt u - na het aanmelden - uit bij ons betaalportal. We vragen u dan om de betaling te voldoen. Zorg dat u uw betaalpas bij de hand heeft.

Aanmelden meerdere deelnemers
Vanaf dit jaar is het mogelijk om meerdere personen in 1 aanmelding op te geven (kies ‘voeg een andere deelnemer toe’). In het geval van licentieverlengingen, rekent u in 1 keer voor meerdere deelnemers af. Wilt u dit niet? Dan moet u het formulier per persoon invullen.

Bevestiging van uw aanmelding
Nadat u zich heeft geregistreerd, ontvangt u een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

Deelnemersportaal
Heeft u per abuis een fout gemaakt in de aanmelding of wilt u wisselen van dag en/of tijdstip? Dan hoeft u niet alles opnieuw in te vullen. In de bevestigingse-mail ontvangt u een link naar het deelnemersportaal (klik op de link of de button ‘Attendee Hub’). In deze persoonlijke omgeving kunt u uw aanmelding inzien, wijzigen en - in het geval van een verlenging - uw factuur terugvinden .

Opzet van de bijeenkomst
Wij organiseren deze dagen bijeenkomsten met een maximale groepsgrootte van 30 personen per dagdeel per zaal. Aangezien wij vanuit 2 zalen werken kunnen er dus in totaal 60 personen per dagdeel deelnemen.

Aanmelden