Akkerbouw en Veehouderij

Licentiebijeenkomsten Fruitteelt in Klimmen

Op 24 februari, 3 en 10 maart organiseren wij de fruitteelt licentiedagen voor onze klanten. Deze bijeenkomsten vinden plaats op de locatie Café Keulen, Schoolstraat 3, 6343 CD in Klimmen. Dit jaar tellen de Alliance bijeenkomsten mee voor de verlenging van uw licentie - competentie Teelt.
Datum bijeenkomst
Tijdstip
24 februari
19.00 - 22.00 uur
3 maart
19.00 - 22.00 uur
10 maart
14.00 - 17.00 uur
10 maart
19.00 - 22.00 uur

Programma:

Tijdens deze bijeenkomsten zullen o.a. de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Aanpak van het nieuwe jaar

  • vervallen en nieuwe middelen en hoe passen de groenere middelen in ons schema.

  • Aanpak van perenbladvlo zonder Movento

  • Bemesting

Kosten
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Wilt u deze mee laten tellen voor de verlenging van uw spuitlicentie? Dan bedragen de kosten hiervoor € 39,50,-. De wens tot licentieverlenging kunt u aangeven op het aanmeldformulier; betaling vindt plaats via een eenmalige incasso. Neem uw geldig spuitlicentie mee naar de bijeenkomst, dit in verband met controle bij binnenkomst.

Aanmelden verplicht
Aanmelden voor een bijeenkomst is verplicht; zo bent u ook verzekerd van een plek, want vol = vol. Neem uw geldig spuitlicentie mee naar de bijeenkomst, dit in verband met controle voorafgaand aan de bijeenkomst.

Opzet van de bijeenkomst
In verband met de nu geldende coronamaatregelen organiseren wij deze dagen bijeenkomsten met een maximale groepsgrootte van 20 personen per bijeenkomst per zaal. Aangezien wij vanuit 2 zalen werken kunnen er dus in totaal 40 personen per dagdeel deelnemen. Mochten de maatregelen binnenkort versoepeld worden, dan nemen wij deze natuurlijk over.