Maisbrochure 2024

We hebben voor u weer de goed opbrengende maïsrassen geselecteerd die, onder al de wisselende omstandigheden van de laatste jaren, toch stabiel en goed blijven presteren.
Folder maisrassen 2024

Maisteelt 2023
Het afgelopen jaar was uitzonderlijk voor de maïsteelt. Van een late start door natte omstandigheden in april en mei tot een uitdagende groeiperiode door droogte in juni. De wisselende weersomstandigheden benadrukken dat we robuuste stabiele maïsrassen nodig hebben die goed met de wisselende omstandigheden kunnen omgaan

LG 32.257 en SY Vitamin
De LG 32.257 NEXT LEVEL is een maïsras dat de maïsteelt naar het volgende niveau tilt met de hoogste droge stof opbrengst, de hoogste VEM-opbrengst, de hoogste zetmeel opbrengst en de hoogste financiële korrelopbrengst op de verschillende rassenlijsten van het afgelopen jaar! De LG 32.257 laat deze resultaten niet alleen in Nederland zien, maar ook in de ons omringende landen. Het ras past op alle grondsoorten en is landbouwkundig sterk.

De SY Vitamin BOMVOL ENERGIE is het ras dat met de hoogste VEM per kg droge stof en hoog zetmeelgehalte met recht een energiebom genoemd mag worden. Ook de SY Vitamin past op alle grondsoorten en is landbouwkundig zeer sterk.

Actie:
Dit jaar hebben wij een speciale maisactie voor u! Wanneer u uw maïs voor 31 januari 2024 bestelt, dingt u mee om een Quad CForce 450S te winnen. Per 25 eenheden maïszaad heeft u één kans op de Quad, die wij in maart onder de vroege bestellers verloten. Dus wacht niet langer en geef uw bestelling door aan uw adviseur.

Lees verder