Vacature adviseur open teelt

Om onze groei te continueren, willen wij ons team versterken met een gedreven Technisch adviseur Open Teelt die het aanspreekpunt is voor onze akkerbouwers en loonbedrijven.
Vacature adviseur OT

Een mooie, afwisselende functie met een flinke dosis verantwoordelijkheid!

Technisch adviseur Open Teelt

Om onze groei te continueren, willen wij ons team versterken met een gedreven Technisch adviseur Open Teelt die het aanspreekpunt is voor onze akkerbouwers en loonbedrijven.

De functie
In de rol van Technisch Adviseur Open teelt adviseer je onze akkerbouwers en loonbedrijven vakkundig met kennis en ervaring op het gebied van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen en zaaizaden en je biedt hun teelt- en productbegeleiding. Je volgt de klantrelaties nauw op aan de hand van bezoeken, bijeenkomsten en demonstraties. Je organiseert proeven en de daarbij behorende proefveldbijeenkomsten. Verder help je mee met het uitbouwen van ons klantenbestand.  

lees meer

Laatste nieuws

Bekijk hier ons laatste nieuws

september 20e, 2021

Maisdemo Vessem op woensdag 22 september 2021

Graag willen wij u uitnodigen om een bezoek te brengen aan ons demoveld in Vessem. Tijdens deze inloopmiddag bent u vrij om ons demoveld te bekijken. Ook kunt u toelichting krijgen over enkele interessante thema’s

juni 24e, 2021

Licentiebijeenkomsten Akkerbouw & Veehouderij juli 2021

Graag nodigen wij u uit voor onze licentiebijeenkomsten die wij organiseren op 1, 2 en 7 juli a.s. Deze bijeenkomsten tellen mee voor de verlenging van uw licentie - competentie Veiligheid & Techniek. U kunt kiezen uit een veldbijeenkomst op onze locatie in Vessem op 1 en 2 juli a.s. of voor de bijeenkomst in Dussen op woensdag 7 juli a.s.

Alliance BV
Klompenmaker 9
5253 RG Nieuwkuijk
Nederland
KvK nummer: 18056867
BTW NL 8083.95.774