Vacature Medewerk(st)er Binnendienst

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er binnendienst met minimaal mbo werk- en denkniveau. Het betreft een parttime functie van 20 uur. Deze functie biedt uitzicht op een vast dienstverband.
Vacature adviseur open teelt

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er binnendienst met minimaalmbo werk- en denkniveau. Het betreft een parttimefunctie van 20 uur. Deze functie biedt uitzicht op een vast dienstverband.

Functie

Je komt in een klein team te werken waar geen dag hetzelfde is. Er is open en informele cultuur, waar het brengen van initiatieven en samenwerken zeer gewaardeerd wordt. In deze afwisselende functie verzorg je ondersteunende administratieve en facilitaire zaken, zoals het verwerken van bestellingen, kantinebeheer, vragen of verzoeken van onze buitendienst, een gastvrije ontvangst van bezoekers en inkomende telefonie. De werktijden zijn in onderling overleg rond kantoortijden, waarbij er flexibiliteit wordt verwacht in de piekmaanden (februari t/m juni). Beschikbaarheid op vrijdag is wel een belangrijke voorwaarde!

lees meer

Alliance BV
Klompenmaker 9
5253 RG Nieuwkuijk
Nederland
KvK nummer: 18056867
BTW NL 8083.95.774

Wil jij nieuwtjes en advies ontvangen die aansluiten bij wat jóu interesseert? Doen we graag voor je!

© 2023 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta