Kennisbijeenkomsten Akkerbouw & Veehouderij worden verplaatst naar ... 2021

15 januari 2021 Door Alliance BV
Uitstellen kennisbijeenkomsten

In verband met de verlenging van de Corona-maatregelen kunnen wij de komende periode geen fysieke bijeenkomsten voor de verlenging van de spuitlicentie organiseren. De kennisbijeenkomsten Akkerbouw & Veehouderij die wij gepland hadden voor januari en februari, verplaatsen wij nu naar een nader te bepalen datum. Zodra de Corona-maatregelen versoepelen, plannen we de data waarop de bijeenkomsten gehouden worden. Houd hiervoor uw mail en onze website in de gaten.

Het kan zijn dat de bijeenkomsten eind februari zijn, in maart of misschien in april. Wellicht organiseren wij deze komende zomer en dit najaar extra bijeenkomsten, zodat u de mogelijkheid heeft de benodigde punten te behalen voor de verlenging van uw spuitlicentie.

Zeker is dat wij de bijeenkomsten fysiek voor u gaan organiseren en niet online. Natuurlijk zullen deze bijeenkomsten Corona-proof zijn wanneer dit nog voorgeschreven is.

Coulance-regeling
De coulance-regeling voor de spuitlicenties is verlengd. De einddatum van 1 januari 2021 is verschoven naar 1 mei 2021. Mocht uw bewijs van vakbekwaamheid dus tussen 16 maart 2020 en 30 april 2021 verlopen en heeft u vanwege de Corona-beperkingen niet voldoende bijscholingsbijeenkomsten kunnen volgen, dan zal de overheid hier een coulance-regeling op toepassen. Dit betekent dat u tot 1 mei 2021 de tijd heeft om bijeenkomsten te volgen.

Mogelijkheid tot online bijeenkomst
Valt u onder de coulance-regeling en wilt u niet wachten op een bijeenkomst die Alliance voor u organiseert? Of vindt u het niet prettig om onderdeel te zijn van een fysieke bijeenkomst? Zoek dan hier naar een online-bijeenkomst die u vervolgens vanuit huis kunt volgen.

Data kennisbijeenkomsten
Zodra de data voor de kennisbijeenkomsten Akkerbouw & Veehouderij bekend zijn, stellen wij u hiervan natuurlijk op de hoogte via de e-mail en onze website. Wij organiseren dit jaar zowel bijeenkomsten voor competentie 'teelt' alsook voor 'veiligheid en techniek'.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Johan van Riet mobiel: 06 13 62 21 18 of e-mail: j.vanriet@alliancegroep.nl