Maatregelen in verband met Coronavirus

16 maart 2020 Door Alliance BV

 

Het Corona virus heeft al veel gespreksstof opgeleverd de afgelopen tijd. Ook de komende weken staan veel bedrijven in Nederland voor een uitdaging.

Hieronder geven wij een overzicht van de maatregelen die wij nemen om onze dienstverlening aan te passen aan de laatste richtlijnen vanuit het RIVM en de overheid:

Levering van producten

  • Alliance valt - net als uw bedrijf - binnen de criteria van 'cruciale bedrijven'. Levering van producten is daarom op dit moment geen probleem. Onze logistiek afdeling levert, zoals u van ons gewend bent, dagelijks producten uit. Op dit moment voorzien wij geen problemen met het aanleveren van goederen van fabrikanten naar onze opslaglocatie. Het staat u natuurlijk vrij om enige zekerheid in uw voorraad in te bouwen door producten, die u de komende weken zeker nodig heeft, vroegtijdig bij ons af te roepen.

Bezoek van adviseurs en chauffeurs

  • Onze adviseurs en chauffeurs bezoeken u zoals u dat van ons gewend bent. Wij proberen direct, persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden om u en uw gezin, uw medewerkers maar ook onze adviseurs en chauffeurs te beschermen.
  • Dit betekent dat onze adviseurs voorafgaand aan een bedrijfsbezoek, telefonisch contact met u zullen opnemen. Veld- of kasbezoeken zullen zo veel mogelijk alleen uitgevoerd worden. Terugkoppeling van de bevindingen kan telefonisch gebeuren.

Op deze manier dragen wij - vanuit ons bedrijf - ons steentje bij aan het indammen van dit virus en proberen wij het de invloed op uw en onze bedrijfsvoering tot een minimum te beperken.

Wij vertrouwen erop dat wij op deze manier er alles aan doen om deze bijzondere periode samen goed door te komen. Wij danken u alvast voor de medewerking en rekenen op uw begrip.