Update kennisbijeenkomsten Akkerbouw & Veehouderij voorjaar 2021

23 maart 2021 Door Alliance BV
kennisbijeenkomsten Akkerbouw & Veehouderij

Zoals nu bekend is, kunnen we de komende periode helaas geen fysieke bijeenkomsten organiseren ter verlenging van de spuitlicentie. De huidige corona maatregelen beperken ons hierin en daarnaast is het niet verantwoord om in groepen bij elkaar te komen. Wij adviseren iedereen waarvan de spuitlicentie al is verlopen maar onder de coulance regeling valt, én degene van wie de spuitlicentie de komende maanden vervalt om de benodigde bijeenkomsten online te gaan volgen. Voorkom dat uw licentie verloopt.

Coulance regeling
Vanwege de Corona-maatregelen heeft de overheid een coulance regeling. Deze regeling houdt in dat spuitlicenties die verlopen in de periode 16 maart 2020 en 30 april 2021 nu nog geldig zijn. Dit betekent dat u tot 1 mei 2021 de tijd heeft om de nodige bijeenkomsten te volgen.

Online-bijeenkomst ter verlenging van de spuitlicentie
Op internet is veel aanbod te vinden van online-kennisbijeenkomsten ter verlenging van de spuitlicentie. Bijeenkomsten die u gemakkelijk thuis aan de keukentafel kunt volgen. Via deze link kunt u zoeken naar een online-bijeenkomst die u vervolgens vanuit huis kunt volgen.

U bent verantwoordelijk voor het behoud van uw eigen spuitlicenties. Voorkom dat deze verlopen! Ons advies is om de online-bijeenkomsten te volgen.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Johan van Riet per email of mobiel 06 13 62 21 18.