Financieel Assistent

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Binnen Alliance hebben wij een functie als Financieel Assistent beschikbaar! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een Financieel Assistent met minimaal een mbo werk- en denkniveau. Het betreft een functie voor maximaal 40 uur per week. Deze functie biedt uitzicht op een vast dienstverband.

De functie

Je komt in een klein team te werken waar geen dag hetzelfde is. Er is een open en informele cultuur waar het brengen van initiatieven en samenwerken zeer gewaardeerd wordt. In deze functie verzorg je uiteenlopende, ondersteunende taken voor de administratie van Alliance, zoals het verwerken van in- en verkoopfacturen, bankmutaties en het bewaken van de liquiditeit. Verder ben je medeverantwoordelijk voor zowel het debiteuren- als het crediteurenbeheer. Ook neem je het voortouw als het gaat om het uitvoeren van controles, het opstellen van (maandelijkse) rapportages en aangiftes. Je biedt ondersteuning bij de financiële jaarafsluiting en het opstellen van budgetten. Je rapporteert rechtstreeks aan het managementteam.

Voor deze aantrekkelijke functie heb je

  • minimaal een afgeronde Mbo-opleiding in de richting van Economie
  • enige jaren werkervaring in een gelijkwaardige functie (een pre)
  • ervaring met en kennis van Microsoft Office en Dynamics NAV en/of SAP
  • goede kennis van de Nederlandse taal, kennis van de Engelse taal is een pre
  • affiniteit met de agrarische sector

Wat vragen wij verder

  • je bent communicatief vaardig en een teamplayer
  • je bent nauwkeurig, stressbestendig en je kan goed zelfstandig werken
  • je kunt structuur en overzicht houden in ad hoc-situaties
  • flexibiliteit tijdens onze piekmaanden (februari tot en met juni)

Wij bieden wij

Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke functie in een aangename werksfeer, met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte voor eigen initiatief en meedenken op alle niveaus binnen de organisatie. Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer uitstekend te noemen (premievrij pensioen en een 13e maand). Deze functie biedt uitzicht op een vast contract.

Informatie:

Wil je eerst (vertrouwelijke) informatie inwinnen, dan kan je contact opnemen met de heer S. Beaard, 073 680 66 00.

Interesse?

Een schriftelijke sollicitatie met motivatie en cv kan gestuurd worden naar de heer S. Beaard, s.beaard@verwijder-dit.alliancegroep.nl.

Reacties worden vertrouwelijk behandeld; acquisitie naar deze functie is niet gewenst.