Inoculanten Vloeibaar

Pioneer 11GFT

De kuiltoevoeging Pioneer 11GFT bevat de unieke bacterie L. buchnerie LN4017. Deze bacterie produceert enzymen die de celwanden ontsluiten, waardoor de celwandverteerbaarheid wordt verhoogd. Hierdoor wordt een significantestijging gemeten van de ruwvoeropname. Naast de verbeterde voederwaarde zorgt Pioneer 11GFT voor een snelle pH-daling door de verhoging van het melkzuuraandeel. Meer melkzuur betekent tevens minder of geen boterzuur. Ook blijkt uit proeven een verbetering van de aërobe stabiliteit ofwel broeiremming.

Pioneer 11GFT geeft de hoogste ruwvoer verbetering, juist bij goed geoogst kuilgras. Uit veel proeven blijkt dat een investering van 1 euro, minimaal 3 euro rendeert. Hebt u een mindere kwaliteit kuilgras door bijvoorbeeld regenval? Voeg dan Pioneer 1188 toe.

Pioneer 11G22

Door de pH snel te verlagen verbetert Pioneer 11G22 - met toevoeging van L-buchneri - de voederwaarde van uw graskuilvoer en helpt het uw kuil te beschermen tegen broei.

Deze inoculant geeft een betere fermentatie van het gras en een verhoogde celwandverteerbaarheid. Daarnaast worden verliezen van droge stof voorkomen door verbetering van de aerobe stabiliteit (minder broei).