Meststoffen vollegrondsgroente

Wij leveren alle gangbare gekorrelde, organische en vloeibare bodem- en bladmeststoffen. Onze focus ligt op het gebruik van speciaalmeststoffen met een hoog rendement in de teelt. Ook nieuwe toedieningstechnieken worden hierin meegenomen. 

Speciaalmeststof aspergeteelt

Wij leveren 2 speciaal geformuleerde vaste meststoffen voor de teelt van asperges. Eén meststof die uitermate geschikt is voor de jongere aspergeplant; de andere meststof wordt toegepast op de volwassen, oudere plant of op bodems waar voldoende vrij opneembaar fosfaat aanwezig is.

Organische meststoffen

Organische meststoffen

De voedingselementen uit de organische meststoffen komen geleidelijk aan vrij. De mate van vrijkomen sluit aan op de behoefte van de plant. Bij warm en vochtig weer, wanneer de plant snel groeit en dus meer voeding nodig heeft, zal de meststof sneller beschikbaar komen voor de plant. Doordat het vrijkomen en de opname van voedingselementen op elkaar afgestemd zijn, worden alle voedingsstoffen opgenomen door de plant.

Wij leveren een totaalpakket organische meststoffen voor de aspergeteelt.

Bladmeststoffen

Door middel van de inzet van bladmeststoffen kunt u direct en op een veilige manier uw gewas bijsturen. Kijk hier voor onze praktische bladmeststoffen voor de aspergeteelt.

Bemestingsplan

Samen met u stellen wij een goed bemestingsplan op en berekenen wij de gebruikersnorm voor uw bedrijf. Zo is het voor u inzichtelijk wat en hoeveel u kunt bemesten.