Update licentiebijeenkomsten Akkerbouw & Veehouderij voorjaar 2021

Vanwege de coronamaatregelen kunnen wij de komende periode helaas geen fysieke bijeenkomsten verzorgen.
kennisbijeenkomsten update

Bijeenkomsten Akkerbouw & Veehouderij voorjaar 2021

Zoals nu bekend is, kunnen we de komende periode helaas geen fysieke bijeenkomsten organiseren ter verlenging van de spuitlicentie. De huidige corona maatregelen beperken ons hierin en daarnaast is het niet verantwoord om in groepen bij elkaar te komen. Wij adviseren iedereen waarvan de spuitlicentie al is verlopen maar onder de coulance regeling valt, én degene van wie de spuitlicentie de komende maanden vervalt om de benodigde bijeenkomsten online te gaan volgen. Voorkom dat uw licentie verloopt. 

Coulance regeling 
Vanwege de Corona-maatregelen heeft de overheid een coulance regeling. Deze regeling houdt in dat spuitlicenties die verlopen in de periode 16 maart 2020 en 30 april 2021 nu nog geldig zijn. Dit betekent dat u tot 1 mei 2021 de tijd heeft om de nodige bijeenkomsten te volgen. 

Online-bijeenkomst ter verlenging van de spuitlicentie
Op internet is veel aanbod te vinden van online-kennisbijeenkomsten ter verlenging van de spuitlicentie. Bijeenkomsten die u gemakkelijk thuis aan de keukentafel kunt volgen. Via deze link kunt u zoeken naar een online-bijeenkomst die u vervolgens vanuit huis kunt volgen.

 U bent verantwoordelijk voor het behoud van uw eigen spuitlicenties. Voorkom dat deze verlopen! Ons advies is om de online-bijeenkomsten te volgen. 

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met Johan van Riet per email of mobiel 06 13 62 21 18)

Laatste nieuws

Bekijk hier ons laatste nieuws

juni 9e, 2021

Vacature Adviseur Sierteelt

Heb je interesse in de sierteelt? Houd je van een professionele werkomgeving en tegelijk een prettige werksfeer? Ben je dynamisch en wil je je carrière verder vormgeven? Word je graag een specialist in je vakgebied? In dat geval heeft Alliance een mooie vacature voor jou.

april 22e, 2021

Leveringen rondom Koningsdag

Vanwege Koningsdag zijn wij dinsdag 27 april a.s. gesloten.

Alliance BV
Klompenmaker 9
5253 RG Nieuwkuijk
Nederland
KvK nummer: 18056867
BTW NL 8083.95.774