Praktijkmiddag Maisteelt

In samenwerking met Limagrain organiseren wij op dinsdag 7 september a.s. een tweetal bijeenkomsten ter verlenging van uw spuitlicentie. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd bij Loonspuitbedrijf Willy Houbraken in Bergeijk en telt mee voor de verlenging van uw licentie - competentie Teelt.
praktijkmiddag mais

Praktijkmiddag Maisteelt

Praktijkmiddag Maisteelt - licentiebijeenkomst Alliance in samenwerking met Limagrain. 7 september 2021 - rondgang om 12.30 uur en 15.00 uur

Alliance spuitlicentiebijeenkomst Praktijkmiddag Maisteelt

In samenwerking met Limagrain organiseren wij op dinsdag 7 september a.s. een tweetal bijeenkomsten ter verlenging van uw spuitlicentie. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd bij Loonspuitbedrijf Willy Houbraken in Bergeijk en telt mee voor de verlenging van uw licentie - competentie Teelt.

Opzet van de bijeenkomst

In verband met de nu geldende coronamaatregelen organiseren wij deze dag 2 bijeenkomsten met een maximale groepsgrootte van 40 personen.

Locatie Loonspuitbedrijf Willy Houbraken

  • Looerheideweg 9a in Bergeijk

  • Start van de bijeenkomsten: 12.30 uur en 15.00 uur

  • Duur bijeenkomst: 2 uur

Wij verzoeken u 15 minuten voordat de bijeenkomst start aanwezig te zijn.

Kosten
Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Wilt u de bijeenkomst mee laten tellen voor de verlenging van uw spuitlicentie? Dan bedragen de kosten hiervoor € 40,00 per persoon.

Aanmelden verplicht
Aanmelden voor een bijeenkomst is verplicht; zo bent u ook verzekerd van een plek, want vol = vol. Neem uw geldig spuitlicentie mee naar de bijeenkomst, dit in verband met controle voorafgaand aan de bijeenkomst.

Maisopkomst

Inschrijven praktijkmiddag maïsteelt

Schrijf u hier in voor onze Praktijkmiddag Maisteelt op dinsdag 7 september a.s.