AgroExact

AgroExact

Heeft u interesse om meer op maat te beregenen? Wilt u weten wat de vocht toestand is in uw percelen? Wij kunnen u informeren over wat de mogelijkheden zijn met de weerstations en bodemvochtsensoren van AgroExact.

AgroExact & Alliance

Alliance en AgroExact werken samen om lokale weerdata en bodemvochtsensoren op de kaart te zetten. AgroExact ontwikkelde de afgelopen jaren een oplossing samen met verschillende klanten van Alliance. Gebruikers kunnen werkzaamheden op het land efficiënter plannen en gewassen optimaal beregenen door beter inzicht in het lokale weer en bodemvochtigheid.

Via de app is in één oogopslag de beste weersinformatie uit het meetnetwerk van weerstations in te zien. Gecombineerd in dezelfde app is een overzichtelijk beregeningsadvies gebaseerd op onze bodemvochtsensoren, dat is ontwikkeld samen met telers. Zo ziet u precies hoeveel millimeter water uw gewas op welk moment nodig heeft en kunt u optimaal beregenen. Eén uitgespaarde beregeningsbeurt en de oplossing heeft zich alweer terugverdiend.

verantwoorde akkerbouw Alliance

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs in de akkerbouw

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze adviseurs in de akkerbouw