Alliance, specialisten in land- en tuinbouw

Alliance, gevestigd in Nieuwkuijk en Gronsveld, is een toonaangevende leverancier voor vele sectoren in de land- en tuinbouw. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van advies, gewasbescherming, meststoffen, zaaizaden, landbouwbenodigdheden en fruitteeltproducten. Daarnaast leveren wij vanuit onze vestiging in Gronsveld alle machines voor de fruitteelt. U kunt hier terecht voor de verkoop van nieuwe en gebruikte machines, onderhoud en reparatie.

Ons team van 34 medewerkers, waarvan 13 adviseurs, staat dagelijks voor u klaar. Wij begeleiden onze klanten in een persoonlijk contact, en op een conceptmatige wijze naar een optimaal bedrijfsresultaat. Daarnaast denken wij mee over de bedrijfsvoering in een steeds uitdagender wordende agrarische sector.

Wij beleveren dagelijks onze klanten. Dankzij een eigen logistieke afdeling, wagenpark en chauffeurs kunnen wij snel en flexibel leveren. Wat ’s morgens is besteld, wordt ’s middags geleverd. Er wordt geleverd in een gebied dat zich uitstrekt van Gelderland, Zuid-Holland, geheel Brabant en Limburg tot aan de Noordoostpolder.

Alliance maakt deel uit van ARVESTA, de grootste agrarische toeleverancier van België.

Nieuws

Lees hier ons laatste nieuws

Contact

Wilt u informatie, heeft u vragen of wilt u een van onze medewerkers spreken? Neem vrijblijvend contact met ons op

Kwaliteit

Om de kwaliteit van de organisatie op een hoog peil te houden is Alliance CDG en GMP+ gecertificeerd

Vacatures

Heeft u interesse in een bepaalde functie of wilt u meer weten over Alliance en de kansen binnen ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Social Media

Alliance is te vinden op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, volg ons op Twitter of Instagram of bekijk onze video's op YouTube

Alliance BV
Klompenmaker 9
5253 RG Nieuwkuijk
Nederland
KvK nummer: 18056867
BTW NL 8083.95.774

Wil jij nieuwtjes en advies ontvangen die aansluiten bij wat jóu interesseert? Doen we graag voor je!

© 2024 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta