Licentiebijeenkomsten

Schrijf u hier in voor de licentiebijeenkomsten

Schrijf u hier in voor een van onze licentiebijeenkomsten

Alliance licentiebijeenkomst Akkerbouw & Veehouderij

Op 6, 7, 8, 14 en 15 februari a.s. organiseren wij licentiebijeenkomsten voor akkerbouw & veehouderij op de locaties Hapert en Hank. Dit jaar telt de bijeenkomst mee voor de verlenging van uw licentie - competentie Teelt

Kosten
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Wilt u deze mee laten tellen voor de verlenging van uw spuitlicentie? Dan bedragen de kosten hiervoor € 30,-. De wens tot licentieverlenging kunt u aangeven op het aanmeldformulier; betaling vindt plaats via een eenmalige incasso. Neem uw geldig spuitlicentie mee naar de bijeenkomst, dit in verband met controle bij binnenkomst.

Aanmelden verplicht

Aanmelden voor een bijeenkomst is verplicht, óók wanneer u niet voor licentieverlening komt. Zo bent u namelijk verzekerd van een plek, want vol = vol. Wilt u verlengen? Zorg dat u bij uw aanmelding uw juiste licentiepasje (“uitvoeren gewasbescherming” of “bedrijfsvoeren”) bij de hand heeft zodat u alle gegevens correct kunt invullen.

Opzet van de bijeenkomst
Wij organiseren deze dagen bijeenkomsten met een maximale groepsgrootte van 30 personen per dagdeel, per zaal. Aangezien wij vanuit 2 zalen werken kunnen er dus in totaal 60 personen per dagdeel deelnemen.

Boomkwekerij/hoveniers
In de tweede helft van februari organiseren we een kennisbijeenkomst met licentieverlenging speciaal voor boomkwekers en hoveniers.

Bent u boomkweker of hovenier? Dan ontvangt u binnenkort hier meer informatie over.

Column 1
Column 2
Maandag 6 februari 13.30 uur
Akkerbouw
MFA Hart van Hapert
Dinsdag 7 februari 9.30 uur
Akkerbouw
MFA Hart van Hapert
Dinsdag 7 februari 13.30 uur
Akkerbouw/Veehouderij
MFA Hart van Hapert
Woensdag 8 februari 9.30 uur
Akkerbouw
MFA Hart van Hapert
Woensdag 8 februari 13.30 uur
Veehouderij
MFA Hart van Hapert
Dinsdag 14 februari 13.30 uur
Akkerbouw
‘T Uivernest in Hank
Woensdag 15 februari 13.30 uur
Veehouderij
‘T Uivernest in Hank