Groenvoorziening & Hoveniers

Licentiebijeenkomst Hoveniers & Boomkwekerij

Op dinsdag 14 maart organiseren wij een licentiebijeenkomst voor hoveniers & boomkwekerijen op de locatie Den Tref in Hapert. Dit jaar telt de bijeenkomst mee voor de verlenging van uw licentie - competentie Teelt.

Alliance licentiebijeenkomst Hoveniers & Boomkwekerij

Op dinsdag 14 maart organiseren wij een licentiebijeenkomst voor hoveniers & boomkwekerijen op de locatie Den Tref in Hapert. Dit jaar telt de bijeenkomst mee voor de verlenging van uw licentie - competentie Teelt

Kosten
Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Wilt u deze mee laten tellen voor de verlenging van uw spuitlicentie? Dan bedragen de kosten hiervoor € 30,-. De wens tot licentieverlenging kunt u aangeven op het aanmeldformulier; betaling vindt plaats via een eenmalige incasso. Neem uw geldig spuitlicentie mee naar de bijeenkomst, dit in verband met controle bij binnenkomst.

Aanmelden verplicht
Aanmelden voor een bijeenkomst is verplicht; zo bent u ook verzekerd van een plek, want vol = vol. Neem uw geldig spuitlicentie mee naar de bijeenkomst, dit in verband met controle voorafgaand aan de bijeenkomst.

Opzet van de bijeenkomst
In verband met de nu geldende coronamaatregelen organiseren wij deze dagen bijeenkomsten met een maximale groepsgrootte van 30 personen per dagdeel per zaal. Aangezien wij vanuit 2 zalen werken kunnen er dus in totaal 60 personen per dagdeel deelnemen. Mochten de maatregelen binnenkort versoepeld worden, dan nemen wij deze natuurlijk over.

Datum
Bijeenkomst
Locatie
maandag 14 maart - 14.30 uur
Hoveniers & Boomkwekerij
Den Tref, Alexanderhof 7 in Hapert