Maisdemo Vessem op woensdag 22 september 2021

Graag willen wij u uitnodigen om een bezoek te brengen aan ons demoveld in Vessem. Tijdens deze inloopmiddag bent u vrij om ons demoveld te bekijken. Ook kunt u toelichting krijgen over enkele interessante thema’s
Maisdemo

Uitnodiging Maïsdemo Vessem

Aanmelden is niet nodig. Tijdens deze middag nemen we Corona maatregelen in acht.

2021 kenmerkt zich opnieuw als een bijzonder groeiseizoen. De oogst van de maïs gaat binnenkort van start en is daarmee enkele weken later dan dat we de afgelopen jaren gewend waren.

Voordat de oogst van start gaat, willen wij u, als maisteler, graag uitnodigen om op woensdagmiddag 22 september a.s. een bezoek te brengen aan ons demoveld in Vessem. Tijdens deze inloopmiddag bent u vrij om ons demoveld te bekijken. Ook kunt u toelichting krijgen over enkele interessante thema’s, zoals:

thema's maisdemo

Locatie & Datum:

  • Familie van Riet, Maaskant 1 in Vessem
    Woensdag 22 september 2021 van 13.30 tot 17.30 uur

Afsluiting met hapje en drankje

Rond 16.00 uur arriveert de frietkar en zal het frituurvet warm zijn zodat u met een volle maag weer naar huis gaat. We verwelkomen u graag tijdens deze middag!

Maisdemo Vessem
pdf, 0.49MB
Download

Laatste nieuws

Bekijk hier ons laatste nieuws

juni 24e, 2021

Licentiebijeenkomsten Akkerbouw & Veehouderij juli 2021

Graag nodigen wij u uit voor onze licentiebijeenkomsten die wij organiseren op 1, 2 en 7 juli a.s. Deze bijeenkomsten tellen mee voor de verlenging van uw licentie - competentie Veiligheid & Techniek. U kunt kiezen uit een veldbijeenkomst op onze locatie in Vessem op 1 en 2 juli a.s. of voor de bijeenkomst in Dussen op woensdag 7 juli a.s.

juni 9e, 2021

Vacature Adviseur Sierteelt

Heb je interesse in de sierteelt? Houd je van een professionele werkomgeving en tegelijk een prettige werksfeer? Ben je dynamisch en wil je je carrière verder vormgeven? Word je graag een specialist in je vakgebied? In dat geval heeft Alliance een mooie vacature voor jou.

Alliance BV
Klompenmaker 9
5253 RG Nieuwkuijk
Nederland
KvK nummer: 18056867
BTW NL 8083.95.774