Onze diensten

Wij investeren in kennis. Zo kunt u bij ons, naast de beste producten en service rekenen op professioneel advies. Wij onderscheiden ons met kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid. We gaan samen met u voor het beste resultaat.

Onze diensten

Kennisbijeenkomsten

Jaarlijks organiseren wij diverse bijeenkomsten voor o.a. akkerbouw, veehouderij, fruitteelt en groenvoorziening waar u de benodigde punten kunt behalen voor de verlenging van uw spuitlicentie.

Registratie spuitlicentie

Wij verzoeken u uw actuele licentienummer aan ons door te geven.

Online bestellen

Wilt u ook een bestelling plaatsen wanneer het u uitkomt? Bestel eenvoudig via ons online bestelformulier.

Spuitwijzer Fruitteelt

Spuitwijzer Fruitteelt is onze essentiële leidraad voor het teeltseizoen. Wilt u als eerste de meest actuele spuitwijzers ontvangen? Meld u aan!

Spuitwijzer Open teelt

Spuitwijzer Open Teelt is onze essentiële leidraad voor het teeltseizoen. Wilt u als eerste de meest actuele spuitwijzers ontvangen? Meld u aan!

Veiligheid en Hygiene

Uw veiligheid staat voorop tijdens uw werkzaamheden. In ons uitgebreide assortiment bieden wij u middelen die garant staan voor uw veiligheid en hygiëne.

Gewasbeschermingsmonitor

Iedereen die gewasbeschermingsmiddelen gebruikt of in zijn bezit heeft, is verplicht om te beschikken over een gewasbeschermingsmonitor. Download hier onze checklist om de verschillende aspecten te monitoren en te registreren.

Alliance BV
Klompenmaker 9
5253 RG Nieuwkuijk
Nederland
KvK nummer: 18056867
BTW NL 8083.95.774

Wil jij nieuwtjes en advies ontvangen die aansluiten bij wat jóu interesseert? Doen we graag voor je!

© 2024 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta