gewasbescherming sierteelt

Chemische gewasbescherming

Alliance levert het gehele scala aan gewasbeschermingsmiddelen in de sierteelt. Aan de basis van de levering staat een gedegen advies van onze technisch specialisten. Zij kennen uw gewassen, wensen en bedrijfssituatie en stemmen hier het advies op af. Hierdoor wordt de inzet van gewasbeschermingsmiddelen sterk geoptimaliseerd. Wij zien het als een belangrijke taak om samen met u als ondernemer het juiste evenwicht te vinden in het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

Geïntegreerde gewasbescherming

De vergroening krijgt ook onder glas steeds meer vorm. Het pakket aan gewasbeschermingsmiddelen vergroent het snelst in bedekte teelten. Bij de keuze voor chemische of groene middelen staat integratie met biologie centraal.

Door samenwerking met collega’s binnen Holland Fyto zijn we in staat om met diverse producenten samen te zoeken naar maatwerk oplossingen voor problemen in diverse teelten.

Biologie

We werken in ons advies met diverse producenten van biologische bestrijders, voeren onderzoek uit in efficiency van deze biologie. We kijken naar de mogelijkheden van integratie. maar belangrijker nog, we onderzoeken hoe besparen van chemie mogelijk is in diverse gewassen. Voor het toepassen van biologie hebben we handheld strooiers in ons pakket die werken op een accu. U kunt hiermee gemakkelijk grotere hoeveelheden biologie uitstrooien en bespaart daarmee een hoop tijd. Heeft u wensen rondom automatische verblazers of strooiers dan kunnen we daarover met u in gesprek om te bekijken wat uw wensen zijn.

biologie sierteelt