CTA loonwerker

Loonwerk

Alliance geeft de loonwerker advies en levert kennis op het gebied van het optimaliseren van bodem en gewasopbrengsten

Loonwerk

Een van de sterke pijlers onder ons bedrijf is ons pakket aan producten en diensten voor de loonwerksector.

Als geen ander denken wij mee met de rol die een loonwerker als dienstverlener heeft naar zijn klanten. Wij ondersteunen de verkoop van het werk met technische informatie, bezoeken zijn klanten ter ondersteuning en zorgen voor een zo compleet mogelijk pakket aan producten dat een loonbedrijf in het werk kan verkopen.

Het ontzorgen van de loonwerker is hierbij het sleutelwoord. Onze adviseurs bezoeken naast akkerbouwers en veehouders ook veel loonbedrijven als klant. Onder ons concept 'akkerbouwmatig telen van ruwvoergewassen' werken we allerlei oplossingen uit, die het teeltrendement van gewassen kan verbeteren.

Teelt en Advies

Gewasbescherming loonwerk

De loonwerker is van groot belang om bij onze gezamenlijke agrarische klanten het beste resultaat te verkrijgen. Wij leveren gewasbeschermingsmiddelen, begeleiden de teelt en voorzien de loonwerker van adviezen.

Meststoffen loonwerk

Op het gebied van bemesting levert Alliance een breed assortiment meststoffen zoals bulkmeststoffen, poedermeststoffen, startmeststoffen en rijenbemesting.

Zaaizaden loonwerk

Voor de veehouderij leveren we een breed pakket aan zaaizaden.

Precisielandbouw

De ontwikkelingen op het gebied van precisielandbouw gaan in een rap tempo. Technisch kan er al heel veel. Alliance is uw partner voor de vertaling van deze technische mogelijkheden naar rendement voor uw klanten.

Eigen loonwerk

Alliance voert het vergassen van kiemremmers in loonwerk uit. We beschikken over meerdere apparaten om de beschikbare kiemremmers professioneel toe te passen.

Producten

Voor de loonwerker en veehouder hebben we een compleet pakket folie producten beschikbaar voor het inkuilen van kostbaar ruwvoer. Kuilfolie, kuilkleden maar ook wandfolie, onder folie, zandslurven en spanbanden zijn bij ons verkrijgbaar.
mais hakselen

Onze adviseurs in het loonwerk

Onze adviseurs zijn gesprekspartners voor de loonwerker op het gebied van zaaizaad, advies, teelt, meststoffen en bescherming, tot de inname van geoogste producten.