Gewasbescherming Fruitteelt

Alliance is leverancier van het gehele scala aan gewasbeschermingsmiddelen in de fruitteelt. Daarnaast leveren wij een totaalpakket aan de teler waaronder ondersteuningsmateriaal, hulp- en meststoffen.

Gewasbescherming fruitteelt

Wij zijn leverancier van het gehele scala aan gewasbeschermingsmiddelen in de fruitteelt. Daarnaast leveren wij een totaalpakket aan de teler waaronder ondersteuningsmateriaal, hulp- en meststoffen.

Aan de basis van de levering staat een gedegen advies over geïntegreerde gewasbescherming en natuur-inclusieve fruitteelt. Wij zijn op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming binnen de fruitteelt. Hierdoor wordt de inzet van gewasbeschermingsmiddelen, chemisch, geïntegreerd en natuur-inclusief, sterk geoptimaliseerd. 

Samen met u gaan wij voor het vinden van het juiste evenwicht in het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen én het sparen van natuurlijke vijanden. Voor het slagen van een effectieve gewasbescherming voor het telen van kwalitatief goed fruit, zijn middelen in combinatie met natuurlijke vijanden essentieel.

Ook interessant voor u als fruitteler

Gewasbescherming fruitteelt

Hulpstoffen

In de fruitteelt is het gebruik van hulpstoffen steeds belangrijker geworden. Hulpstoffen verhogen de effectiviteit van de gewasbeschermingsmiddelen en groeiremmers.

CheckMate Puffer

Fruitmotbestrijding door middel van geautomatiseerde dispensers; tijdsparend, milieuvriendelijk en met een hoge effectiviteit.

LBS-methode

LBS-methode; lokken, behouden en sparen van natuurlijke vijanden. Om een roofinsectenpopulatie in een aanplant te creëren en goed te laten functioneren is een eigentijdse, weldoordachte aanpak noodzakelijk. Het is maatwerk per bedrijf, zélfs per perceel.

PredaSect House

PredaSect House is een speciaal ontwikkeld 'huisje' van tonkinstokken om de populatie roofinsecten in fruitpercelen te stimuleren. PredaSect House is ontstaan uit de ervaringen die wereldwijd zijn opgedaan met de zogenaamde 'insectenhotels'.

Invito wildbloemenmengsel

Invito is een zorgvuldig samengesteld bloemenmengsel, speciaal voor nuttige roofinsecten in de fruitteelt. De bloemen in dit mengsel zijn zeer geliefd bij o.a. zweefvliegen, roofwantsen, lieveheersbeestjes en sluipwespen.

Alliance BV
Klompenmaker 9
5253 RG Nieuwkuijk
Nederland
KvK nummer: 18056867
BTW NL 8083.95.774