Spuiten bloei website

Gewasbescherming Fruitteelt

Alliance is leverancier van het gehele scala aan gewasbeschermingsmiddelen in de fruitteelt. Daarnaast leveren wij een totaalpakket aan de teler waaronder ondersteuningsmateriaal, hulp- en meststoffen.

Gewasbescherming fruitteelt

Wij zijn leverancier van het gehele scala aan gewasbeschermingsmiddelen in de fruitteelt. Daarnaast leveren wij een totaalpakket aan de teler waaronder ondersteuningsmateriaal, hulp- en meststoffen.

Aan de basis van de levering staat een gedegen advies over geïntegreerde gewasbescherming en natuur-inclusieve fruitteelt. Wij zijn op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming binnen de fruitteelt. Hierdoor wordt de inzet van gewasbeschermingsmiddelen, chemisch, geïntegreerd en natuur-inclusief, sterk geoptimaliseerd.

Samen met u gaan wij voor het vinden van het juiste evenwicht in het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen én het sparen van natuurlijke vijanden. Voor het slagen van een effectieve gewasbescherming voor het telen van kwalitatief goed fruit, zijn middelen in combinatie met natuurlijke vijanden essentieel.

Ook interessant voor u als fruitteler

Gewasbescherming fruitteelt