Expertise in fruitteelt

Met onze praktische, innovatieve en vooruitstrevende benadering zorgen wij er samen voor dat u het beste uit uw teelt kunt halen.

Teeltbegeleiding, kennis & adviezen

Van onze fruitteelt adviseurs ontvangt u de meest actuele en praktijkgerichte teeltadviezen.

Om u op de hoogte te houden van actuele zaken, maken wij naast onze bedrijfsbezoeken gebruik van nieuwsbrieven, sms-berichten en sociale media. Ook via onze AgriExpert app houden wij u helemaal up-to-date van alle actualiteiten op het gebied van teelt, gewasbescherming en bemesting.

Gedurende het seizoen verzorgen wij excursies, licentiebijeenkomsten en begeleiden wij studieclubs.

Teelt en Advies

Gewasbescherming Fruitteelt

Wij zijn leverancier van het gehele scala aan gewasbeschermingsmiddelen in de fruitteelt. Daarnaast leveren wij een totaalpakket aan de teler waaronder ondersteuningsmateriaal, hulp- en meststoffen.

Meststoffen Fruitteelt

Wij leveren alle gangbare vaste meststoffen voor de fruitteelt. Hierbij is levering van gekorrelde meststoffen mogelijk in zakgoed of verschillende formaten big bags. Daarnaast leveren wij vloeibare meststoffen voor bodemtoepassing en vloeibare bladmeststoffen.

Ondersteuningsmaterialen fruitteelt

Ook voor ondersteuningsmaterialen bent u bij Alliance aan het juiste adres. Wij leveren een compleet pakket aan ondersteuningsmaterialen uit voorraad of met korte levertijden tegen gunstige prijzen.

Interessante producten

FruitSmart

FruitSmart is hét antwoord op bewaar- en uitstalverlies in appels. Met het gebruik van FruitSmart kunt u als teler garant staan voor een fris en fruitig product, zelfs tot en met de laatst afgeleverde partij.

Copfall

Copfall, bladvalstimulering voor appel en peer. Copfall is een kopermeststof die tevens de natuurlijke bladvalperiode vervroegt en verkort. Dit is voor meerdere redenen nuttig en handig.

Onze diensten

LBS-methode

LBS-methode; lokken, behouden en sparen van natuurlijke vijanden. Om een roofinsectenpopulatie in een aanplant te creëren en goed te laten functioneren is een eigentijdse, weldoordachte aanpak noodzakelijk. Het is maatwerk per bedrijf, zélfs per perceel.

Spuitwijzer Fruitteelt

Spuitwijzer Fruitteelt is onze essentiële leidraad voor het teeltseizoen. Wilt u als eerste de meest actuele spuitwijzers ontvangen? Meld u aan!

Registratie spuitlicentie

Wij verzoeken u uw actuele licentienummer aan ons door te geven.

Onze adviseurs in de fruitteelt

Van onze fruitteelt adviseurs ontvangt u de meest actuele en praktijkgerichte teeltadviezen.

Alliance BV
Klompenmaker 9
5253 RG Nieuwkuijk
Nederland
KvK nummer: 18056867
BTW NL 8083.95.774